"En juist daarom kiest u voor PUMA Transport: Afspraak is afspraak"

Over Puma

PUMA Transport is een klantgerichte, persoonlijke, internationale expediteur. Wij staan voor betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidsbesef. PUMA Transport is gespecialiseerd in wegtransport van en naar Duitsland, de Benelux en Frankrijk. Wij verzorgen zowel deel- als compleetladingen. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring en uitgebreide expertise in deze sector, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om onze afspraken na te komen. Zodat niet alleen u tevreden bent, maar ook uw klanten tevreden zijn.

Door ons grote netwerk van accurate en geselecteerde vervoerders in combinatie met onze excellente ICT oplossingen, zijn wij in staat onze routes te optimaliseren. Hierdoor weten wij het onnodig “leeg” rijden van trucks tot een minimum te beperken. Dit spaart niet alleen kosten maar ook het milieu!

Bovendien zijn wij door onze ICT oplossingen in staat om administratief adequaat te handelen. Wij kunnen u daardoor altijd binnen een zeer korte termijn van de gewenste documenten, facturatie en betalingen voorzien.